Teljes kijelzős védelem csúcstelefonokhoz

Védd meg telefonodat különleges, UV ragasztós üvegfóliával! Telefon szervizünkben most elérhető ez a speciális kijelzővédő megoldás rendkívül kedvező áron, mely a teljes kijelzős védelmet nyújt újabb típusú készülékekhez. A kijelzővédő fóliát  a Samsung s7 edge, s8/plus, s9/plus, note 8/9 típusaihoz, valamint a Huawei Mate 20/pro/lite, P20/pro/lite készülékekre lehet jelenleg felhelyezni, azonban a lista várhatóan bővülni fog további népszerű telefonokkal (pl.: iPhone X, XS, XS Max és Xr modellek). 

AZ UV kijelzővédő fólia felhelyezése abban különbözik a hagyományos megoldásoktól, hogy a megtakarított kijelzőre UV reagens, teljesen víztiszta ragasztót viszünk fel, melyre óvatosan, buborékmentesen felhelyezzük a védő üveget. Miután az üveg és a kijelző közötti ragasztó teljesen elterült a felületen, a csomagban található ledes UV lámpával pár percig világítjuk a felületet, ezzel megszilárdítva a ragasztót a két felület között.A fóliák a legtöbb eredeti és utángyártott tokkal kompatibilisek, így mindenféle félelem nélkül használhatóak a már meglévő tokokkal.

Az UV reagens fólia abban az esetben is kiváló választás, ha a kompatibilis készülék üvege megrepedt, de nem törött szilánkosra, hiszen  ebben az esetben a további sérülésektől megvédhetjük a készüléket, illetve magunkat is megóvhatjuk a repedt üveg okozta sérülésektől. Jó megoldás lehet abban az esetben, ha el szeretnénk kerülni a kijelzőcserét.  

A kijelzővédő fóliát most kiváló áron, 5.990 Ft-ért  vásárolhatod meg most budapesti telefon szervizünkben. Abban az esetben, ha a felhelyezett fólia 6 hónapon belül megsérül, úgy üzletünkben a vásárlást igazoló nyugta ellenében további 1000 Ft kedvezmény vehető igénybe. Egy igazán minőségi és hosszantartó védelem telefonodhoz!